Vergaderen = denkkracht verzamelen

vergaderen = denkkracht verzamelen

Het moment waarop je de uitnodiging verstuurt voor een vergadering heeft iets magisch. Het zet een keten van reacties in werking die begint met de acceptatie van de uitnodiging. Er is geen twijfel. Slechts een enkeling vraagt zich af waarom zij is uitgenodigd. Iedereen wil vergaderen, ook met jou. De vraag is alleen: wanneer?

Als je tot een afspraak bent gekomen krijg je één van de krachtigste fenomenen uit de natuur tot je beschikking: het menselijke brein. Afhankelijk van je uitnodiging zijn het er vaak meer dan één en hoef je er meestal niet voor te betalen. Je hebt nu gratis goud in handen.

Deze breinen kunnen ervaringen, meningen, ideeën en kennis uit wisselen. Zij kunnen combineren en associëren. Ze kunnen ook creëren, oordelen en beslissen. Deze breinen beschikken over een breed repertoire en zijn daarmee tot bijna alles in staat. En jij zit aan de knoppen, Jij mag ze bedienen en sturen. Jij bepaalt waarvoor je deze breinen laat werken, waarover deze hersens kraken. Je agendering, je werkmethoden en de sfeer die je weet te creëren, bepalen de uitkomst. Het is aan jou om dit allemaal naar je hand te zetten.

Je bent er bijna: formuleer de uitnodiging en druk op ‘send’.

Print Friendly

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>